A la sala Espai Penedès | BCN:

– Programem direccions de tast i maridatges amb vi i gastronomia als vespres i al centre de Barcelona (C/Muntaner, 21). Desenvolupem tastos dirigits per un sommelier que volen trencar els esquemes: ni el vi blanc es pren només amb el pex, ni només els vins cars són bons.

– Desenvolupem cursos de tast per a tots els nivells, maridatges amb música en directe i presentacions de llibres entorn el Penedès i la cultura del vi. No cal saber de vins per venir a una de les nostres activitats. Ens agrada qüestionar-ho tot. I a l’Espai Penedès | BCN tothom hi ha de poder dir la seva.

–  A través de les nostres experiències t’acostem els productes del Penedès i catalans de gran qualitat, proximitat i quilòmetre zero: en els nostres tastos degustem vins del Penedès, però també d’arreu de Catalunya, i d’orígens ben diferents. Xile, Califòrnia i Austràlia Sud-Àfrica.

– També desenvolupem tastos a porta tancada per a grups, esdeveniments especials, sopars/tastos d’empresa i activitats team bulding. Parlem català, castellà, anglès, francès i italià.