Un xarel·lo Pendès dels Tastavins clausurarà els actes del Tricentenari

Ampolla_ 50anys_TricentenariLes activitats dels 50 anys dels Tastavins Penedès continuen. I la seva voluntat de difusió de la cultura del vi i del patrimoni del Penedès, també. I aquest cop arribarà fins al Palau de la Generalitat. Aquest dimecres 25 de març, en un acte solemne al Palau de la Generalitat de Catalunya, es clausuraran les activitats relacionades amb el Tricentenari. L’acte de cloenda, que serà presidit pel conseller de la Presidència Francesc Homs i dirigit per l’actriu Sílvia Bel, comptarà amb la presència de personalitats rellevants del teixit associatiu, institucional i acadèmic del país.

Al final de l’acte, per fer el brindis de la clausura, s’utilitzarà un xarel·lo Penedès 2014 (embotellat pel celler Trias Batlle) que Tastavins Penedès a cedit a l’organització perquè els assistents coneguin les potencialitats dels vins que s’elaboren al Penedès.

En l’acte intervindran el conseller de la Presidència, Francesc Homs; el comissionat del Tricentenari, Miquel Calçada; el Secretari General de la Presidència, Jordi Vilajoana i comptarà amb intervencions musicals.

Els parlaments tindran lloc a l’Auditori del Palau de la Generalitat i, a continuació, els convidats passaran a la Sala dels Clavés per fer una trobada més informal amb les autoritats, presidents de diputacions, alcaldes, i diferents agents que han participat en la celebració.

L’acte serà obert als mitjans de comunicació i es farà convocatòria des dels canals oficials de la Generalitat.