L’Espai Penedès|Bcn dels Tastavins al Barcelona Degusta

Del 24 al 27 de setembre els Tastavins promocionaran els vins del Penedès a Fira Barcelona

Els Tastavins Penedès fan un pas més en la seva voluntat de promocionar els vins del Penedès i difondre la cultura del vi. Si el setembre de l’any passat van inaugurar l’Espai Penedès|Bcn, una sala de tastos i maridatges al cor de Barcelona, aquest any —i per primera vegada- disposaran d’un estand a Barcelona Degusta. L’estand, que estarà compartit amb Xerigots, té la intenció de presentar al visitant les experiències dels maridatges que es realitzen cada setmana a l’Espai Penedès|Bcn. La gent que s’apropi a l’estand de Tastavins podrà descobrir l’àmplia oferta de tastos i maridatges que es fa a l’Espai Penedès|Bcn, degustar els vins dels cellers partners de la sala i maridar-los amb formatges Xerigots.

Barcelona Degusta

Barcelona Degusta és la gran festa de la gastronomia i l’alimentació adreçada a tots els amants de la bona taula. Barcelona Degusta arriba a la seva 5a edició, del 24 al 27 de setembre, amb nous continguts i un clar objectiu: apropar l’univers gastronòmic a tots els públics aficionats a l’alimentació de qualitat. A més, la seva coincidència amb la Mercè garanteix un major èxit de l’esdeveniment. Mercats, vinoteques, tallers, classes, demostracions, degustacions, formatgeries, horts urbans i una infinitat d’activitats es trobaran al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.

Activitats

Els visitants al Barcelona Degusta també podran gaudir de classes magistrals dirigides a càrre del sommelier de l’Espai Penedès|Bcn, el David Escofet. Els maridatges que realitzarà Escofet seran a base de diversos formatges molt especials de Xerigots. Les places de les activitats són limitades i es podran comprar a www.barcelonadegusta.com