CURS GRATUÏT DE SOMMELIERIA I ENOLOGIA

Aquesta secció de la pàgina va dedicada, en exclusiva, a tots els professionals/ restaurants agremiats del Gremi de Restauració de Barcelona. 

tastavins-gremi-restauracio-acordTastavins Penedès ha arribat a un acord amb el Gremi de Restauració de Barcelona, per impartir un curs gratuït de sommelieria i enologia, en exclusiva, per a tots els restaurants agremiats al Gremi de Restauració de Barcelona.

La primera sessió tindrà lloc el dimarts dia 5 d’abril, de 16:30 a 18:30 hores.

Aquest curs serà presencial, i tindrà lloc al centre de Barcelona, a la nova sala de tastos i maridatges Espai Penedès BCN ( de C/Muntaner, 21, de Barcelona <Metro Universitat>).

En aquest curs, desenvoluparem un tast de vins i escumosos, amb un professional enòleg, que ens guiarà a través d’un dossier elaborat per una sommelier de reconegut prestigi. Cada assistent tindrà un dossier exclusiu d’aquest curs en l’inici de la sessió, i que en acabat es podrà endur a casa.

Cada restaurant podrà portar fins a 5 persones, amb un màxim de 5 restaurants en cada sessió.

És imprescindible formalitzar la reserva a través del nostre telèfon al 606 87 88 97, de 15 hores a 19 hores, de dilluns a divendres.

T’animem a participar d’aquesta magnífica iniciativa, per millorar el servei de sala i millorar encara més el coneixement del vi i del servei de taula dels teus treballadors.

Preu del curs: gratuït

Màxim d’assistents per a cada restaurant: 5 persones

Durada: 2 hores.

Lloc: Espai Penedès BCN (C/Muntaner, 21, de Barcelona) <Metro Universitat>