Història

Història

Ens enorgulleix la nostra llarga trajectòria com a Tastavins Penedès, l’acadèmia bàquica més antiga de l’Estat espanyol, que ha estat un referent en el món del vi des de la nostra fundació el 1965. Amb quasi 60 anys d’experiència, hem mantingut ferm el nostre compromís amb la cultura del vi i el territori del Penedès.

Des dels nostres inicis, ens hem consolidat com una organització sense ànim de lucre i independent, dedicada a la divulgació i promoció del vi i la seva cultura. Hem preservat i difós les tradicions vinícoles del Penedès, contribuint al seu reconeixement nacional i internacional.

Missió

Missió

La nostra missió és clara i contundent: divulgar i promocionar la cultura del vi i els productes del Penedès, així com el seu patrimoni cultural i enològic. Amb una visió que transcendeix les fronteres locals, apostem per la promoció activa dels vins del Penedès a nivell nacional i internacional.

Organitzem esdeveniments de difusió tant per al públic final com per a professionals del sector, consolidant-nos com un pont essencial entre els productors vitivinícoles i els amants del vi a tot el món. La tradició i la innovació es fusionen a Tastavins Penedès, oferint-nos una experiència única i enriquidora en el món del vi, que perdurarà en el temps com a llegat cultural i enològic.

Junta directiva

Junta directiva

President:
Max Margalef

Vice president:
Francesc Palau

Secretària:
Maria Bassegoda

Tresorer:
Ignasi Seguí

Vocals:
Carles Ocaña, Núria Soria, Josep Trias, Albert Valldosera