Programem direccions de tast i maridatges amb vi i gastronomia als vespres i al centre de Barcelona (C/Muntaner, 21). Desenvolupem tastos dirigits per un sommelier que volen trencar els esquemes: ni el vi blanc es pren només amb el pex, ni només els vins cars són bons.
Desenvolupem cursos de tast per a tots els nivells, maridatges amb música en directe i presentacions de llibres entorn el Penedès i la cultura del vi. No cal saber de vins per venir a una de les nostres activitats. Ens agrada qüestionar-ho tot. I a l’Espai Penedès | BCN tothom hi ha de poder dir la seva.
A través de les nostres experiències t’acostem els productes del Penedès i catalans de gran qualitat, proximitat i quilòmetre zero: en els nostres tastos degustem vins del Penedès, però també d’arreu de Catalunya, i d’orígens ben diferents. Xile, Califòrnia i Austràlia Sud-Àfrica.
També desenvolupem tastos a porta tancada per a grups, esdeveniments especials, sopars/tastos d’empresa i activitats team bulding. Parlem català, castellà, anglès, francès i italià.
Compra els tastos AQUÍ.
© Copyright 2024 | All Rights Reserved | Designed by Luma Digital
Aymar Tranquil Negre (Cabernet sauvignon)
Aymar Tranquil Blanc (Macabeu, Xarel·lo & Parellada)
Aymar Tranquil Rosé (Xarel·lo vermell & xarel·lo)
Celler del Foix
Montagudell 2020 Merlot i Carménère
Vi Novell Xarel·lo Ecològic 2021
Vi Rosat Xarel·lo Vermell 2021
Reserva Única 2013 Aymar
Aymar Rosé Eco 2017
Aymar Ice Extra Dry
Aymar Reserva Brut Nature
Aymar Reserva Brut
És típica per rosats, de bona graduació i cos. El nostre Aymar rosat és monovarietal d’aquesta varietat que es troba en una zona de la finca on la terra és molt càlida.
Era molt present a la zona del Penedès, però amb l’arribada del cava es va anar extingint. És única pel seu color vermell, té una pell molt gruixuda que la protegeix de malalties i dona uns vins molt aromàtics que ens recorden a les fruites vermelles. Es cull en el seu punt òptim de maduració que sol ser a finals del mes de setembre.
És de color daurat verdós i pell dura. Té un grau poc elevat, una acidesa mitjana i un aroma molt fresc la qual cosa la fa idònia pel cupatge del nostre Clàssic Penedès. Per altra banda, aporta al vi suavitat i lleugeresa. El conreem a les zones més altes de la finca. Es cull a finals de setembre i principis d’octubre.
El raïm és de grans mitjans i poc compacte amb una pell gruixuda. Als nostres escumosos els hi aportarà cos i estructura. Als vins, com el Blanc de Blancs li dona personalitat, força, cos, aromes florals i afruitats. L’època de collita és a finals d’agost.
El gotim del d’aquesta varietat és compacte i gros. És ideal per donar-li amplitud als nostres escumosos. Pel que fa al vi, li donarà l’aroma afruitat i una acidesa equilibrada. És de brotació lenta, resistent a les gelades i sequeres. L’època en què es troba en el seu punt òptim de maduració és a l’agost o principis de setembre.
Aquest lloc web utilitza galetes per tal de proporcionar-vos la millor experiència d’usuari possible. La informació de les galetes s’emmagatzema al navegador i realitza funcions com ara reconèixer-vos quan torneu a la pàgina web i ajuda a l'equip a comprendre quines seccions del lloc web us semblen més interessants i útils.
Les galetes estrictament necessàries han d'activar-se sempre perquè puguem desar les preferències per a la configuració de galetes.
Si desactiveu aquesta galeta no podrem desar les preferències. Això vol dir que quan visiteu aquest web, haureu d'activar o desactivar les galetes de nou.