A partir de la primavera, iniciarem uns cursos gratuïts de sommeleria i enologia, en exclusivitat, per a tots els restaurants membres del Gremi de Restauració de Barcelona.

Aquesta formació, d’una durada de dues hores, en horari de matí o tarda, a escollir pels mateixos restauradors, i constarà de:

Una introducció al món del vi, la sommelieria i l’enologia. Per millor encara més el servei de sala en la restauració i a on tastarem fins a 6 vins del Penedès.

En el marc de celebració d’aquest acord, el passat dimecres 4 de febrer,Tastavins Penedès va gaudir de la presència de la Junta Rectora del Gremi de Restauració de Barcelona a la sala Espai Penedès | BCN. A banda d’un tast amb vins del Penedès, els restauradors van celebrar una reunió de la seva junta, tot alabant les molt bones característiques de la sala, a la qual li vaticinaren un futur brillant.

Amb aquesta i d’altres iniciatives, des de Tastavins seguirem desenvolupant projectes engrescadors per acostar el vi i el patrimoni del Penedès a la societat catalana.

Articles relacionats