El 13 de juny vam visitar La Finca Can Feixes, on vam ser rebuts pel Josep Maria Huguet, el qual, juntament amb els seus germans, el Joan i el Xavier, estan portant la direcció del celler. En un marc incomparable, ens vam endinsar en el conexament de la història de la Finca, amb una extensió de 300 hectàrees, visitant les vinyes i l’encantadora masia, que juntament amb la capella forma un conjunt arquitectònic de primera magnitud. La visita al celler va sorprendre a tots l’assistents pel “tunel” que van construir per envellir els vins de guarda, amb una llargària de 60 mentres i 14 d’ample.

Vam acabar al jardí, gaudint dels productes que elaboren. Començant per un cava brut nature gran reserva, elaborat majoritàriament amb parellada i pinot noir. Provàrem tres blancs, el Blanc Seleccció 2014, el Blanc Tradició 2013 i un Chardonnay envellit amb bóta 2011. No cal dir que els tres vins van estar acompanyats de les alabances dels tastadors. Posteriorment, va arribar el capítol de tastar els vins negres que els vam acompanyar per un pica/pica amb pernil i formatge, vam tastar el Negre Selecció 2013, el Negre Tradició 2008 i el Negre Reserva Especial 2006 i aquí ja ens vam quedar sense paraules per destacar la qualitat dels vins.

Va ser un matí per recordar, d’on destacar la professionalitat i el l’acolliment del Josep Maria Huguet i dels seus germans, Joan i Xavier. Moltes Gràcies!

Articles relacionats