Tv3, 8tv, La Vanguardia, Catalunya Ràdio i Time Out faran difusió del Vijazz

De mica en mica es van descobrint més detalls del Banc Sabadell Vijazz Penedès 2015. Si fa uns dies es van presentar els principals caps de cartell, aquesta setmana els Tastavins Penedès, organitzadors del festival, han anunciat que han tancat acords de difusió amb els principals mitjans de comunicació de Catalunya. Joan Tarrada, president de Tastavins, destaca que el festival d’aquest any “serà el més mediàtic de les 8 edicions que s’han fet fins ara”. En aquesta edició el Vijazz ha volgut evolucionar i, per aquest motiu, es presentaran moltes novetats a la presentació oficial del Festival, al 9 de juny a la seu central del Banc Sabadell.

Acords amb mitjans

El Banc Sabadell Vijazz ha tancat acords amb la revista cultural i de noves tendències, Time Out, per encartar juntament amb El Periodico els programes de mà del Festival. Per altra banda, s’han tancat acords de difusió amb Catalunya Ràdio, Televisió de Catalunya, Rac1, Rac105, 8tv, La Vanguardia i la Revista Cuina, entre molts d’altres.

Novetats gastronòmiques

Per altra banda, el Vijazz 2015 presentarà moltes novetats gastronòmiques. Des de l’organització s’ha volgut que aquesta edició la gastronomia del Penedès tingui un paper central perquè els visitants del festival descobreixin l’àmplia oferta gastronòmica que hi ha al Penedès. A la presentació del Vijazz s’explicaran tots els detalls, però ja es pot avançar que hi haurà una zona destinada únicament a la gastronomia i que els famosos tastos del Vijazz estaran maridats amb molts productes catalans.

Tast magistral

Finalment, des de Tastavins Penedès també s’ha avançat que el gran Tast Magistral, que es farà al 29 de de juny, comparà amb la participació de cuineres de referència de la gastronomia catalana. Tarrada ha explicat que es “buscarà que el Tast Magistral tingui una entitat pròpia” i, per aquest motiu, a banda del tast també es faran acadèmics de mèrit diversos personatges mediàtics àmpliament reconeguts per la població catalana.

Articles relacionats