El Festival també tindrà un servei d’atenció al visitant via Whatsapp

La 9a edició del Banc Sabadell Vijazz Penedès ja té samarreta. Després d’un renyit concurs al Facebook del Vijazz, on hi han participat més de 450 persones, la samarreta guanyadora ha estat la dissenyada per Carles Bisbal, alumne de 2n de Gràfica Interactiva de l’Arsenal. La samarreta del Vijazz, un any més, és el fruit d’una llarga col·laboració entre els Tastavins Penedès, entitat organitzadora de Festival, i l’Escola Municipal d’Art Arsenal. La samarreta, que presenta un estil modern i trencador, es podrà comprar a les taquilles del Vijazz i al carretó de marxandatge que circularà pels diversos espais del festival.

Whatsapp del Vijazz

Les novetats d’aquesta 9a edició del Vijazz, però, no s’acaben aquí. Aquest any el Vijazz presenta un servei d’atenció al visitant via Whatsapp. A través del telèfon 644 413 139 tothom qui vulgui podrà fer preguntes d’horaris, artistes, cellers convidats o qualsevol activitat del Vijazz. El servei estarà operatiu a partir del 10 de juny i es difondrà a través del programa de mà (que es distribuirà amb la revista Time Out), els especials dels mitjans de comunicació i totes les peces gràfiques del Vijazz.

10 de juny: presentació oficinal del Vijazz

Al dimecres de la setmana que ve, dia 10 de juny, a les 10 del matí es realitzarà la presentació oficinal del Banc Sabadell Vijazz Penedès a la seu central del Banc Sabadell, al centre de la Diagonal de Barcelona. La presentació, que està conduïda pel director de Rac1, Eduard Pujol, i comptarà amb la participació de l’alcalde en funcions de Vilafranca, Pere Regull; el director general adjunt del Banc Sabadell, Carlos Ventura; el president de l’Acadèmia Tastavins, Joan Tarrada; el director creatiu gastronòmic del Vijazz, David Escofet i el director artístic Festival, Carles Ocaña.

En acabar la presentació, es podrà gaudir d’una selecció de productes acompanyats de vins del Penedès que es degustaran al llarg d’aquesta 9a edició del Vijazz. Aquesta mostra anirà acompanyada d’explicacions del director creatiu gastronòmic del Vijazz, David Escofet.

Articles relacionats