• L’afluència de visitants ha arribat a superar les 50.000 persones, una xifra no aconseguida mai fins ara
  • La venda de tiquets degustació ha augmentat més del 20% respecte l’edició anterior
  • La nova oferta de maridatges ha omplert cada dia i s’ha aconseguit vendre les 1.100 places disponibles

Barcelona, 6 de juliol de 2015. Tot i que encara no es disposa de les xifres definitives, ja es pot afirmar que el Banc Sadadell Vijazz Penedès tanca la seva novena edició amb un augment més que considerable tant en vendes com en nombre de visitants. Més de 50.000 persones han gaudit del festival i de les seves diverses activitats, demostrant que el Vijazz és un esdeveniment capaç de créixer i evolucionar.

Pel que fa a les vendes, els tiquets degustació venuts han arribat a superar en més d‘un 20% els totals aconseguits l’any passat, una xifra que avala la bona qualitat dels cellers que hi participen.

Tampoc s’ha quedat enrere l’activitat dels maridatges que ha arribat a vendre les 1.100 places disponibles repartides al llarg dels tres dies en un total de 22 sessions.

Tot i la gran afluència de públic, l’ambient a l’espai de degustació ha estat agradable i sense aglomeracions, gràcies a la nova iniciativa de tancar la Rambla de Nostra Senyora al trànsit i al fet de situar els estands dels vins i caves de cara al passeig. Aquest canvi ha agradat molt als visitants, alhora que també ha convençut als comerços de la zona que han pogut mantenir d’aquesta manera obertes les seves terrasses.

A l’espera de tenir xifres tancades i definitives, la valoració del Banc Sabadell Vijazz Penedès 2015 és del tot positiva, tant en vendes com en visitants, fet que demostra que aquest festival té camí per recórrer i molts anys de vida. De moment, però, la propera fita serà l’any que ve amb la celebració del 10è aniversari.

FOTOS a https://www.flickr.com/photos/vijazzpenedes/sets/72157655016151949

Articles relacionats