A continuació podeu llegir la carta que ha enviat el President de Tastavins Penedès Joan Tarrada a diverses entitats del món del vi, així com diversos cellers del nostre país, per tal que s’adhereixin al manifest en defensa del dret a decidir de Catalunya en les properes eleccions del 27 de setembre al Parlament de Catalunya.

Si sou un celler o entitat del món del vi i que vol adherir-se al manifest, només cal que envieu el vostre nom i empresa o entitat a l’adreça de correu electrònic dretadecidir@tastavinspenedes.cat.

Amigues i amics,

Catalunya està vivint uns moments històrics, en els que diverses i molt respectades opinions, són aflorades. El sector vitivinícola, amb comptades excepcions tant a favor com en contra de l’actual situació política, ha romàs en silenci.

Des del món vitivinícola pensem que ara és l’hora de mostrar el nostre suport al Dret a Decidir. Ni entrem en campanya ni prenem part per cap de les llistes que diumenge es presenten davant la societat per a ser escollides, però sí que expressem el nostre desig a que, les decisions que prengui aquest nou parlament elegit democràticament, siguin respectades. Molts ja ho hem, o haurem fet amb anterioritat, però val la pena que conjunta i majoritàriament ho refermem en aquest moment.

Per tant, els diversos Cellers, Elaboradors, Bodegues, Sindicats Agraris, Consells Reguladors i Entitats del món vitivinícola sota signants, i prenent com a referència el recent Manifest del Far subscrit per una trentena de cambres, patronals i entitats empresarials

Manifestem
1.- El nostre suport incondicional al Procés endegat pel nostre Parlament, avalat per una àmplia majoria dels seus diputats, que ha de permetre que els nostres conciutadans puguin lliurement i democràticament, expressar la seva voluntat sobre el futur del país
2 – El nostre compromís de respectar i fer costat a la decisió que prengui el poble de Catalunya, sigui quina sigui
3 – La nostra voluntat d’adaptar l’actuació de les nostres empreses a aquesta voluntat, de manera que puguem continuar contribuint al progrés i al benestar de la nostra societat.

Joan Tarrada i Gol

President

Tastavins Penedès

dretadecidir@tastavinspenedes.cat

Articles relacionats