Per segon any consecutiu i amb la voluntat d’esdevenir tradició, l’Acadèmia Tastavins del Penedès ha celebrat una reunió de treball amb el MH Sr.Artur Mas, President de la Generalitat de Catalunya, i els patrocinadors del Vijazz Penedès, per planificar la setena edició de l’esdeveniment, que se celebrarà a Vilafranca del Penedès, del 5 al 7 de juliol.

En un dinar celebrat a Barcelona aquest dimecres, el President Mas ha pogut compartir taula amb els patrocinadors, les institucions locals i sectorials i membres de la junta directiva de l’Acadèmia. Així, han estat presents en l’acte el Sr. Miquel Agustí Torres, propietari de Bodegues Torres; el Sr. Josep Pont, propietari de Borges; el Sr. Jordi Segura, propietari de Euroselecció-Riedel; el Sr. Ramon Novell, propietari de Cafès Novell, acompanyat del Sr. Josep Novell; el Sr. Manuel Valderrama, propietari de Heretat Mas Tinell, acompanyat de la Sra. Olivia Valderrama; el Sr. Josep Maria Torrents, propietari de Petromiralles; el Sr. Eduard Valletbó, gerent d’Autolica; i el Sr.José Antich, director de La Vanguardia. El Sr. Josep Lluís Bonet, propietari de Freixenet, va excusar la seva presència per motius d’agenda, si bé va reiterar el seu suport al Vijazz Penedès.

A nivell institucional foren presents el Sr. Pere Regull, Alcalde de Vilafranca, el Sr.Jordi Bort, Director General de l’Incavi, el Sr. Josep Maria Albet, President del Consell Regulador de la DO Penedès, el Sr. Francesc Olivella, President del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i Director del Consell Regulador de la D.O. Penedès, el Sr. Joan Raventós, Responsable de Seguiment de Relacions amb el Territori i el Sr. Jordi Cuyàs, Director del Pla estratègic del Penedès. L’Acadèmia Tastavins ha estat representada pel seu President, el Sr. Joan Tarrada, el Vicepresident i Director de Marketing del Vijazz, el Sr. Francesc Palau; el Director Artístic del Vijazz Penedès, el Sr. Carles Ocaña, així com membres de la junta directiva de l’Acadèmia Tastavins Penedès.

En una vetllada molt distesa, el l’Acadèmia Tastavins va exposar-li al President Mas les novetats del Vijazz Penedès 2013, així com els diversos projectes de futur com el Penedès a Barcelona, la Sala Tastavins Penedès a Barcelona, o la campanya Tasta Catalunya. Els diferents patrocinadors varen poder conversar amb el President de l’actualitat política i empresarial i tots varen coincidir en la necessitat de seguir apostant i potenciant el Vijazz Penedès com un acte de gran qualitat i projecció per el Penedès, que acosta a la gent al territori i permet gaudir dels millors vins i la millor música jazz. A nivell artístic, no es van voler desvetllar estrelles, però s’està treballant per seguir creixent com a festival.

Articles relacionats