Aquest dimecres el president de la Generalitat, Artur Mas, ha visitat l’Espai Penedès|Bcn, el local de divulgació de la cultura del vi que gestiona Tastavins Penedès al centre de Barcelona. El president, que s’ha reunit amb els principals patrocinadors del Banc Sabadell Vijazz Penedès, ha volgut donar suport, un any més, a les iniciatives que impulsa Tastavins Penedès i més concretament al seu festival estrella: el Vijazz.

La trobada ha servit perquè el president Mas conegués les múltiples iniciatives de Tastavins Penedès –des de l’Espai Penedès|Bcn fins al Vijazz passant pel Concurs de la DO- i els patrocinadors del Banc Sabadell Vijazz poguessin intercanviar una distesa conversa amb el president de la Generalitat.

Artur Mas ha volgut donar suport a Tastavins en l’enorme tasca que fa l’entitat per la divulgació i la promoció dels vins del Penedès i els ha encoratjat a seguir treballant en aquesta línia.

Presentació Vijazz 2015

Joan Tarrada, president dels Tastavins Penedès, ha volgut aprofitar l’ocasió per anunciar que al 9 de juny es presentarà de manera oficial el Vijazz 2015. La presentació es farà a la seu central del Banc Sabadell, a Barcelona.

Tarrada ha avançat que aquesta edició serà “la més mediàtica de la història del Vijazz”, ja que s’han tancat acords amb els principals mitjans de comunicació de Catalunya i el festival presentarà moltes novetats en el terreny musical i gastronòmic.

Aquest any, ha explicat Tarrada, “s’ha plantejat un Vijazz molt ambiciós”. Un festival que està pensat per situar, durant un cop de setmana, Vilafranca i el Penedès, al mapa mediàtic.

Articles relacionats