El virtuós pianista cec Ignasi Terraza serà investit Acadèmic d’Honor i l’exalcalde de Santa Fe Marcel Surià serà Acadèmic de Mèrit.

Els populars presentadors Carles Xuriguera i Rafel Faixedas seran al sopar d’entrega

Tastavins tanquen un 2016 per emmarcar: 50 anys de l’entitat, la Creu de Sant Jordi i el Premi d’Enoturisme de Catalunya.

Tastavins Penedès acaba el 2016 tal i com el va començar: de celebració i al màxim nivell. Aquest ha entat un any molt especial per l’entitat vínica. Han celebrat 50 anys, el Banc Sabadell Vijazz Penedès ha arribat a la 10a edició i els premis de la DO Penedès han commemorat les noces d’or. Però a més, aquest 2016 ha estat un any de distincions. Tastavins ha recollit la Creu de Sant Jordi, el Premi d’Enoturisme de Catalunya i les més altes institucions del nostre país —la presidenta Forcadell i el president Puigdemont- han assistit en més d’una ocasió als actes organitzats per l’entitat.

És per aquest motiu que l’any no podia acabar d’altra manera que amb una  gran celebració. I una molt especial. Després de tots els reconeixements, l’entitat vínica finalitza el 2016 donant els seus propis premis. I un any més, els Premis Tastavins volen distingir totes aquelles iniciatives víniques que prestigien i difonen la cultura del vi del català.

El sopar capitular d’entrega dels premis, que es celebrarà el pròxim dilluns 19 de desembre a les 9 de la nit al restaurant La Torre del Gall de Sant Cugat, es premiarà:

  • Ametller Orígens, premi a la “millor iniciativa vitivinícola”, per la iniciativa del vi solidari i la promoció dels vins catalans en els seus establiments.
  • Masia Vallformosa, premi al “celler de l’any,” per la innovació tècnica i artística i per l’aposta pels nous productes.
  • Jordi Mascaró Vinyals, premi al “viticultor de l’any”, per ser la quarta generació del Camp Gran.
  • El programa de Tv3 Glops, premi al “mèrit periodístic” de l’any, per apropar la cultura vínica d’una manera pedagògica al gran públic.

A l’acte hi assistiran els mediàtics presentadors del programa de TV3 i antics integrants del “Teatre de Guerrilla”, Rafael Faixedes i Carles Xurigueras.

A banda, en aquest capítol de Nadal també s’investirà Acadèmic d’Honor al virtuós pianista cec Ignasi Terraza i Acadèmic de Mèrit a l’exalcalde de Santa Fe Marcel Surià.

Inscripcions

Tots aquells que es vulguin inscriure al sopar capitular del dilluns 19 de desembre la Torre del Gall ho podran fer a través del web tastavinspenedes.cat o trucant al 93 890 35 81. El preu és de 42€ per persona.

Articles relacionats