El dissabte 26 d’agost a les 21h, el Claustre de Sant Francesc de Vilafranca del Penedès acull la 6a edició dels ‘Contes X adults’ de Tastavins Penedès, amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca i dels Administradors de la FM 2017. Un esdeveniment nocturn en el qual maridar vins i caves de denominació d’origen Penedès amb els millors relats eròtics per a un públic madur.

Encetarem la nit amb Mireia Andrade i Marc Fernández i una copa de benvinguda de Brut Imperial ‘Rexach Baqués’, una elecció sublim per a gaudir d’un “Tastet de Dansa” de l’Escola de Dansa Assumpta Trens. A continuació, ens privarem momentàniament del sentit de la vista perquè l’oïda, l’olfacte, el tacte i el gust ens descobreixin noves sensacions al “Tast a Cegues” a càrrec de Fina Olivella i Jaume Montané, on provarem una copa de Cava Brut Rosé de Trias Batllé.

Marc Cuevas i Carlina López de Palabrasenlanube ens presentaran el relat “Aquí i ara. La seva veu”; que serà el delit dels assistents. Aquest conte anirà acompanyat d’una copa de Carmí Sumoll-Garnatxa de Caves Llopart. La cloenda de la 6a edició de ‘Contes X adults’ quedarà en mans dels intèrprets locals Montse Colomer i Carles Cases amb “Gran Reserva”. El tast de ‘Els Capricis’ el Xarel·lo Castanyer Eco de Caves Vilarnau serà el toc final de la nit.

Una nit plena d’emocions que no et pots perdre

Els interessats en assistir als ‘Contes X adults’ 2017 poden reservar la seva plaça aquí. Hi ha places limitades. L’activitat té un preu general de 10 € per persona i de 8 € per a socis.

En acabar els ‘Contes X adults’ al Claustre de Sant Francesc, tindrà lloc un sopar a la Taverna del Vinseum de Vilafranca del Penedès (menú 18 € per persona) prèvia reserva a taverna@tastavinspenedes.cat.

Articles relacionats