El Penedès ja compta amb una sala de promoció dels seus vins a Barcelona

Barcelona, 5 de juny de 2014 – Aquest vespre s’ha inaugurat l’Espai Penedès, una sala de tast i activitats de promoció dels vins del Penedès a la capital catalana.

A 5 minuts de la plaça Catalunya i a una cruïlla de la plaça Universitat, l’Espai Penedès està situat en un local amb àmplia visibilitat al carrer Muntaner número 21 (cantonada amb Gran Via de les Corts Catalanes). Amb 110 m2, l’Espai Penedès a Barcelona compta amb una sala de tast i maridatge, amb capacitat per a 28-30 persones i un despatx privat d’ús obert per a col·laboradors d’aquesta iniciativa.

L’Espai Penedès a Barcelona és,segons paraules del president dels Tastavins Penedès, Joan Tarrada, la referència del territori a Barcelona; estarà obert al públic cada tarda i comptarà amb un programa de tastos i maridatges oberts al públic en general. Tarrada ha recordat els acords de difusió amb La Vanguardia i el club de Cultura TresC, que permetran que l’espai i les activitats obtinguin una màxima difusió. Pels matins, l’Espai Penedès obrirà les seves portes als professionals, gràcies a l’acord assolit amb el Gremi d’Hostaleria de Barcelona, cosa que permetrà arribar als més de 5.000 establiments d’hostaleria de la ciutat i àrea metropolitana.

La inauguració, que ha anat a càrrec del sr. Jordi Bort (director general de l’INCAVI), del sr. Jordi Bailach (director de Comerç i Consum de l’Ajuntament de Barcelona), i el sr. Aureli Ruiz (segon tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès), s’ha fet el 5 de juny, coincidint amb l’esdeveniment El Penedès a Barcelona, que els Tastavins Penedès faran aquests dies 6, 7, 8 i 9 de juny al passeig Joan de Borbó de Barcelona, amb el mateix objectiu de promoure els vins del Penedès entre el públic barceloní.

Articles relacionats