El passat 26 de juliol, l’Assemblea Extraordinària de l’Acadèmia Tastavins Penedès va escollir com a nou president de l’entitat, Max Margalef, que encapçalava l’única candidatura que s’havia presentat. Substitueix Joan Tarrada, que ha estat 12 anys al capdavant de l’entitat, que l’ha portat a un gran nivell, destacant com a un dels majors impulsors del Vijazz i de l’Espai Penedès, a més de nombroses activitats per potenciar la cultura del vi i la promoció dels vins i caves del Penedès.

El nou president, Max Margalef, va tenir l’aval i l’acompanyament dels 3 presidents vius de l’entitat: Joan Peret, Josep Santacana i Joan Tarrada. Margalef va anunciar que el seu mandat es basarà en tres grans eixos: enaltir la cultura del vi que es produeix al Penedès a través de  l’organització d’activitats culturals que fomentin un major coneixement i un consum responsable del vi. En segon lloc, definir un nou pla econòmic amb l’objectiu d’aconseguir més recursos. I per últim, treballar en la nova edició del Banc Sabadell Vijazz Penedès amb la intenció d’innovar i potenciar l’oferta de vins i caves així com el cartell musical.

Max Margalef és un empresari del sector de la maquinària agrícola i de la distribució de recanvis de l’automoció. És soci i gerent de l’empresa EMMS i president executiu del grup ASER Aftermarket Automotive. Té experiència en la gestió d’esdeveniments culturals, formant part de la Comissió de Fires de Maig de Vilafranca, i fou administrador de la Festa Major del 2017 de Vilafranca.

Articles relacionats