• Tastavins Penedès dóna el 0,7% del seu pressupost a Mas Albornà
  • El Banc Sabadell Vijazz Penedès ja té tancat el cap de cartell i presentarà nous espais i innovadores fórmules per la 10a edició

Aquest dilluns 25 de gener els Tastavins Penedès, de la mà del seu president, el sr. Joan Tarrada, han fet entrega del 0,7% del seu pressupost global a la Fundació Mas Albornà, una organització que té com a objectiu la integració social i laboral de les persones amb discapacitat, trastorn mental i risc d’exclusió.

Com ja s’ha fet en els últims 6 anys els Tastavins Penedès volen conscienciar a la població del Penedès (i més concretament a les entitats sense ànim de lucre) de la necessitat de realitzar tasques solidàries i de cooperació. Per aquest motiu cada any trien una entitat social de la zona per fer-los el donatiu del 0,7% del seu pressupost global. Això sí: evidentment sense comptar la part que reben de les administracions públiques.

Tarrada ha destacat que, tot i que l’aportació “és petita per una entitat tan gran com Mas Albornà el més important és l’acció solidària i de responsabilitat social”. Per la seva banda el president de la Fundació Mas Albornà, el sr. Martí Solé, ha volgut agrair la tasca de Tastavins Penedès apuntant que “no hi ha cap donació econòmica petita”. Solé ha destacat que “Mas Albornà s’ha edificat gràcies a aquestes petites donacions, col·laboracions i ajuts”. I que justament “això és el que els fa grans”.

Novetats Banc Sabadell Vijazz 2015

Finalment, Tarrada ha explicat a la premsa que tots els preparatius de la 10a edició del Banc Sabadell Vijazz Penedès ja estan en marxa. De fet, ha avançat que ja s’ha tancat el cap de cartel i també ha destacat que aquesta 10a edició comptarà amb forces novetats, ja que hi hauran nous espais i es presentaran novetats gastronòmiques importants. Tarrada ha comentat que “mica en mica s’aniran destapant les novetats de la 10a edició del Banc Sabadell Vijazz” i que aquest any es treballa “amb la proposta més ambiciosa que mai s’ha plantejat per celebrar aquests primers 10 anys”.

Articles relacionats