L’acte d’investidura se celebrarà el 26 d’abril al restaurant Sol i Vi, on també es condecorarà Toni de la Rosa com a Acadèmic de Mèrit

Tastavins Penedès investirà l’actor i presentador de televisió Quim Masferrer com a nou Acadèmic d’Honor de l’entitat. Serà en un capítol extraordinari, el proper dijous 26 d’abril, on també s’investirà Acadèmic de Mèrit el president de la Confraria del Cava Sant Sadurní, Antoni de la Rosa. Amb la presentació del programa “El Foraster” a TV3, Masferrer ha donat a conèixer el potencial de tot el territori català, del seu interès paisatgístic i de la seva gent, uns valors que segons Tastavins “estan en plena sintonia amb els objectius de l’entitat”. L’acte se celebrarà al restaurant Sol i Vi de Lavern (Subirats) a les 21 h, i comptarà amb la intervenció dels dos nous acadèmics. Tastavins obre el sopar d’investidura a tothom que vulgui assistir-hi, per això ja es poden comprar les entrades a través de la web de tastavins, per un preu de 38€.

Quim Masferrer

Quim Masferrer (Sant Feliu de Buixalleu, 1971) és un actor, autor i director teatral. Va començar a escriure els seus guions de ben jove i al 1998 va fundar Teatre de Guerrilla, una companyia que ha representat més de 1.500 funcions de diferents espectacles teatrals, com Teatre Total, Som i Serem, el Directe, EEUUROPA, Fum, El Xarlatan o Temps; l’any 2000 va rebre el Premi de la Institució de les Lletres Catalanes per la seva trajectòria com a autor teatral. També ha escrit i dirigit guions per diferents programes de TV3, Canal 33, RAC1 i Catalunya Ràdio, i ha participat en nombrosos espais als mitjans de comunicació. Del 2013 al 2017 ha presentat “El Foraster” a TV3, que va rebre un premi ONDAS, al millor Programa de TV no estatal l’any 2016.

Antoni de la Rosa

Antoni de la Rosa Torelló és llicenciat en dret i actualment és un dels responsables de les Caves Torelló, des que es va incorporar a l’empresa familiar l’any 1994. Està vinculat a la Confraria del Cava des dels 19 anys, quan va ser investit com a jove confrare. L’any 2007 va entrar a formar part de la Junta Directiva de l’entitat i des del 2013 n’és el president.

Articles relacionats