Tastavins Penedès han iniciat la campanya “Borrell a la Xina”, una iniciativa que vol recollir fons per aconseguir que l’escriptor penedesenc Santi Borrell pugui anar al país asiàtic a recollir el premi al millor llibre sobre la història del vi, que entreguen anualment els Premis Gourmand. Borrell va rebre a finals de desembre aquest reconeixement pel seu llibre “La història del cava”.

L’objectiu és recaptar poc més de 2.000 euros per finançar el viatge de Borell. La campanya està oberta a tothom que hi vulgui participar: patriculars, empreses, organitzacions o adminstracions. Les aportacions es poden fer a través del compte corrent ES79 2100 0033 1701 0456 7425.

Tot i que al desembre ja es van fer públics els noms dels guardonats, el lliurament dels premis no tindrà lloc fins als pròxims 27 i 28 de maig a la ciutat xinesa de Tantai, on s’acabaran escollint els millors llibres de vins i gastronomia del món.  També hi opten revistes –de temàtica gastronòmica i vitivinícola– i editors de més de 200 països d’arreu del món.

Articles relacionats