• A Lluís Tolosa, director del jurat, l’acompanyaran Anna Vicens, Jordi Alcover i Josep Sucarrats, entre molts d’altres
  • S’acceptaran mostres fins al 12 d’abril a les oficines de la DO Penedès

Vilafranca del Penedès, 29 de març 2017.– Les primeres espases del país configuraran enguany el jurat del “Concurs Tastavins” de la DO Penedès. Com a degà dels concursos de vins a Catalunya, en la 51ena edició els Tastavins Penedès han aconseguit vertebrar un jurat d’autèntic luxe. Si fa unes setmanes es va saber que l’escriptor Lluís Tolosa presidiria el jurat, aquesta setmana s’ha anunciat que l’acompanyaran figures de la talla d’Anna Vicens, Presidenta Associació Catalana de Sommeliers; Jordi Alcover, Director Guia de Vins de Catalunya; Joffre Tarrida, Sommelier Nas d’Or 2013; Eva Vicens, Directora Premis Vinari; Montserrat Nadal, Directora de Sommeliers de la URV; Josep Sucarrats, Director de Revista Cuina, i Sergi Delamo, Director de VITEC.

Presentar mostres

Es poden presentar mostres fins al 12 d’abril a les Oficines de la DO Penedès (Plaça Àgora, s/n –baixos). El concurs segueix mantenint els objectius amb els quals va néixer: reconèixer els millors vins del Penedès de cada any, fomentar l’elaboració de vins de qualitat dins el Penedès, premiar l’esforçrealitzat pels embotelladors i posicionar la DO Penedès com una gran regió de vins de qualitat.

Hi poden participar tots els cellers embotelladors que tinguin vins dins de la DO Penedès i estiguin inscrits en el Registre de Cellers de Criança de la Denominació d’Origen Penedès.

Entrega dels premis

La Gala d’entrega dels premis del concurs es realitzarà el proper dia 8 de maig i seguirà el mateix patróde l’any passat on, per primer cop, es va traslladar l’entrega de premis a la sala noble del Born Centre Cultural de Barcelona. L’esdeveniment va comptar amb la presència de Carme Forcadell, presidenta del Parlament de Catalunya, i de Meritxell Serret, consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

Articles relacionats